NIEUWS

———————————————————————————————————————————-

LobsterHouse + studio geopend aan het Frederiksplein

Liefhebbers van vis, schaal- en schelpdieren kunnen vanaf vandaag terecht bij LobsterHouse + studio aan het Amsterdamse Frederiksplein. De kaart van deze nieuwe fresh food take-out bestaat bijna geheel uit een assortiment van dagverse visgerechten. Uiteenlopend van een hele of halve kreeft, drie soorten oesters en kreeft- of krabburgers, tot aan de klassieke pasta Vongole, een salade Niçoise en een Bouillabaise. De take-out gerechten worden dagelijks vers bereid.

LobsterHouse + studio is gehuisvest in een voormalige autogarage. Veel industriële elementen zijn in de inrichting nog duidelijk zichtbaar; zoals de stalen buizen aan het plafond en de grote roldeuren aan de buitengevel. Midden in de ruimte doet een lange wit betegelde werkbank dienst als counter. Een fishtank met levende kreeften en ijsbakken met oesters, laten zien dat de producten waarmee gewerkt wordt dagvers zijn.

LobsterHouse is dagelijks geopend van 12.00 tot 20.00uur en zondag gesloten.

Downtown studio for creativity, retail and festivity

Direct naast de food take-out van LobsterHouse is in dezelfde industriële stijl een aparte studio ingericht van 250m2. De studio met veel daglicht, bestaat uit twee ruime gedeeltes met een pantry. Deze creatieve ruimte is per dag af te huren voor uiteenlopende activiteiten: van fotoshoots, tot workshops en van tijdelijke shop tot galerie.

LobsterHouse + studio
Frederiksplein 6-8
1017 XM Amsterdam
020 – 8451833
www.lobsterhouse.nl

Geïnteresseerd om de studio te huren voor bijvoorbeeld een fotoshoot of tijdelijke retail gallery?

Mail of bel naar: info@lobsterhouse.nl / 020 – 8451833

________________________________________________

Wereldpremière PLAYMOBIL PLANET

In Jaarbeurs Utrecht vindt van 1 t/m 9 mei 2010 de wereldpremière plaats van PLAYMOBIL Planet. Het grootste PLAYMOBIL evenement dat ooit heeft plaatsgevonden. Het evenement gaat uitgroeien tot het grootste kinderspektakel van Nederland.

In de wereld van PLAYMOBIL is van alles te beleven. Zowel voor kinderen als voor hun ouders. In PLAYMOBIL Planet kunnen kinderen de hele dag spelen, avonturen beleven, films kijken, dansen met PLAYMOBIL figuren, spannende shows bekijken en nog veel meer.

Kinderen kunnen op PLAYMOBIL Planet spelen in een waaier van PLAYMOBIL werelden. Altijd al een echte PLAYMOBIL piraat willen worden? Of wil je de echte PLAYMOBIL dieren in de dierentuin aaien? Dit kan allemaal op PLAYMOBIL Planet. Wees een woeste Viking in Vikingland of leef als een ridder in het prachtige PLAYMOBIL kasteel. Op PLAYMOBIL Planet is spelen één groot avontuur! Ook is er een uitgebreide en spetterende PLAYMOBIL show.

Onderdeel van het evenement is het PLAYMOBIL Museum met daarin ondermeer unieke PLAYMOBIL figuren uit de beginjaren, de eerste volledige collectie en zeldzame figuren en sets. Verzamelaars uit binnen- en buitenland tonen in een speciale afdeling hun bijzondere collecties.

Uniek is de oudercrèche. Een speelzone speciaal voor de ouders, begeleiders of voor de opa’s en oma’s.

Openingstijden en prijzen
PLAYMOBIL Planet is van 1 mei t/m 9 mei 2010 (meivakantie) elke dag geopend van 10.00 tot 17.00 uur

De entreeprijs bedraagt  17,50. Kinderen t/m 2 jaar mogen gratis naar binnen. Voor meer informatie en voor kaartjes kan men terecht op www.playmobilplanet.nl
www.playmobilplanet.hyves.nl